page_banner

Aplikasi

Mesin Perawatan Cryogenic Pikeun Molds
Stem Cell, Bank Darah sareng Bio-bank
Alat És Krim Nitrogén Cair
Mesin Perawatan Cryogenic Pikeun Molds

16997_15790531503282

Kalawan ngembangkeun sarta kematangan téhnologi hawa low, beuki loba pabrik milih nitrogén cair pikeun niiskeun molds logam maranéhanana.Éta tiasa ningkatkeun kateguhan sareng kaku péso sareng kapang produk sanésna ku 150%, atanapi bahkan 300%, ningkatkeun kualitas produk sareng ngahémat biaya produksi.

SJ600 séri parabot cryogenic calakan dirancang ku parusahaan urang nurutkeun pangabutuh customer.Sistem ieu diwangun ku sistem asupan hawa, sistem asupan hawa anu dipanaskeun, sistem panyimpen nitrogén cair sareng sistem kontrol anu cerdas.Sistim nu adopts téhnologi éléktronik panganyarna jeung téhnologi dispersi hawa nitrogén cair, sarta cooling, suhu konstanta sarta prosés pemanasan anu seragam jeung stabil.Produk bisa dirancang dina horizontal, nangtung, rectangular, cylindrical sarta spésifikasi séjén, sarta dirancang jeung dijieun nurutkeun sarat customer urang.

Fitur utama:
● alat-alat nu dijieunna tina dahareun-grade stainless steel, sarta bagian mékanis anu husus bertulang;
● Bubuk coated beungeut, kelir béda téh pilihan;
● Lapisan insulasi husus bisa éféktif meungpeuk bursa panas antara wadah jero jeung cangkang luar.
● Desain husus pikeun muka tutup gampang.
● Dilengkepan tombol panto dedicated pikeun mastikeun sealing lengkep jeung Ngonci dipercaya;
● Aya base rollers pikeun mastikeun yén taneuh teu ruksak;
● Hiji jaringan kalawan kamampuhan jaringan, sadaya alat bisa disambungkeun babarengan;(opsional)
● Ukuran jeung kapasitas bisa dirancang nurutkeun paménta customer urang;
● panganteur komputer ramah-pamaké;gampang pikeun beroperasi.

Stem Cell, Bank Darah sareng Bio-bank

16997_15790531503282

1.SJ CRYO mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu tiasa nyayogikeun sistem lengkep nitrogén cair nyimpen sampel biologis di Cina.Simkuring boga patén-patén tinaétasakabeh sistem;urang ngarancang, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun sakabeh sistem sadayana ku sorangan.

2.Sakabeh sistem kalebet sistem ngeusian nitrogén cair (tangki nitrogén cair ageung, pipa cryogenic sareng sistem transfer cair cryogenic), sistem panyimpen spésimén (wadah nitrogén cair biologis stainless steel, wadahna ngeusian nitrogén cair sareng asesoris), sareng sistem pangaturan ngawaskeun (monitoring). software, ngatur software jeungbioSistim manajemén kaamanan bank).

3.Produk sareng sistem kami saluareun produk asing dina téknologi inti, éféktivitas biaya sareng jasa saatos jual.

Alat És Krim Nitrogén Cair

16997_15790531503282

SJ CRYO ngagabungkeun sareng kaayaan pangembangan industri és krim dina mesin ngeusian és krim nitrogén cair gampang dioperasikeun sareng kauntungan biaya rendah.

Kalayan ngembangkeun masarakat, paménta masarakat pikeun és krim sareng inuman tiis pikeun rasa anu langkung saé.utamana és krim nitrogén cair ngajadikeun ngembangkeun salajengna industri.Boh rasa és krim nitrogén cair atawa wanda smoky bener matak pikeun jalma.

És krim nitrogén cair jeung inuman tiis geus pohara populér di sababaraha wewengkon, tapi ngan dimimitian pikeun sababaraha wewengkon séjén ogé.Alesanana teu kurang ti harga produksi luar nagri jeung ngembangkeun produk ieu mahal, sanggeus dikirimkeun ka urang, harga na mahal pisan.

Fitur produk:

● Sehat
Nitrogén cair aya dina hawa pikeun ménta non-toksik, inert jeung teu meta jeung bahan séjén dina és krim.Salila prosés katirisan, bahan baku és krim ieu dikurilingan ku nitrogén pikeun ngurangan kontak jeung hawa, ampir euweuh discoloration oksidasi jeung rancidity gajih, pikeun ngaleungitkeun bau minyak disababkeun ku oksidasi.Pangurangan gancang suhu tiasa ngalambatkeun réaksi biokimia és krim sareng ngirangan séri métamorfisme anu disababkeun ku énzim;nitrogén cair dina baktéri jeung mikroorganisme séjén ogé sesak napas jeung inhibisi, sarta leuwih hadé pikeun ngajaga aslina és krim jeung inuman tiis freshness, warna Haruman jeung nilai gizi na.

● rasa alus
Nyieun és krim maké katirisan nitrogén cair, suhu low -196 ℃ bisa gancang nyieun bahan kristalin, ngaliwatan zone katirisan gancang.Nitrogén cair mangrupa cair jeung bisa jadi dina kontak nutup kalayan sagala bagian tina dahareun ngawangun irregularly, ku kituna lalawanan mindahkeun panas ka minimum;kawas cangkang endog umumna pageuh dina eupan gizi.És krim jero kristal és leutik tur seragam, dahar alami rupa jeung teu boga rarasaan kasar.

● Shaping alus
Coklat jeung krim-kawas és krim dihasilkeun ku impregnation nitrogén cair, alatan waktu kontak langsung antara coklat beungeut jeung nitrogén cair pisan pondok, suhu palapis coklat leuwih handap tina suhu és krim jero, ékspansi termal jeung kontraksi coklat Dibungkus pageuh dina lapisan jero és krim, ku kituna lapisan luar teu gampang pikeun mesek off.Dina waktu nu sarua, alatan katirisan nitrogén cair suhu pisan low, coklat jeung krim teu karasa leuwih luhur, kulit garing penampilan palapis pisan lemes jeung mulus, teu ngahasilkeun lebur, beungkeutan jeung retakan permukaan, shedding jeung saterusna, és nitrogén cair. krim indikator kualitas indrawi Nyata hadé ti produk beku parabot refrigeration konvensional.

Fitur struktural:

Ngeusian parabot tanpa listrik, konsumsi énergi low;
awak stainless steel;
Struktur release gancang, gampang pikeun nyambungkeun;
insulasi multi-lapisan vakum tinggi, évaporasi nitrogén cair low;
kontrol mékanis, laju gagalna low;
tekanan ngurangan low, kaamanan tinggi;
nozzles filtration nampik pangotor;
Casters marake universal pikeun mempermudah rohangan leutik pikeun mindahkeun;
Jangkungna nyaman pikeun operasi;
Bisa ditingkatkeun kana kontrol listrik;
Bar bisa ngaropéa handapeun kabinet;

MITRA KOPERASI