page_banner

produk

  • Liquid nitrogen ice cream machine

    Mesin és krim nitrogén cair

    Haishengjie hawa low digabungkeun jeung ngembangkeun industri és krim domestik és krim mesin ngeusian nitrogén cair kalayan operasi basajan, gampang ngagunakeun, kaunggulan béaya rendah.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Sea food freezing tank

    tank katirisan dahareun laut

    Kalawan ngungudag deeper jalma sarta enjoyment dahareun, parusahaan urang husus dimekarkeun kadaharan Laut katirisan tank.Liquid nitrogén refrigerant ayeuna dipikawanoh salaku paling ramah lingkungan, efisien jeung ekonomis cooling sedeng dina elmu pangan jeung téhnologi.Malah lamun kadaharan laut geus beku pikeun lila, éta bakal mastikeun tékstur pangalusna.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.