page_banner

Profil Perusahaan

6fsaa6g

Saha Urang

Sichuan Haishengjie Cryogenic Technology Co., Ltd. mangrupikeun anak perusahaan tina Qingdao Haier Biomedical Co., Ltd. (Kode Saham: 688139) sareng dumasar di Chengdu.
Salaku basis manufaktur lalaki produk cryogenic global, éta specializes dina panalungtikan, ngembangkeun, jeung produksi wadahna nitrogén cair jeung alat nu patali nitrogén cair.
Filosofi perusahaan kami nyaéta "Integritas, Pragmatisme, Dedikasi, sareng Inovasi" pikeun ngalaksanakeun misi "Make Life Better" kami.

Naon Urang Laksanakeun?

Ti mimiti usaha parantos komitmen kana R&D sareng manufaktur alat anu aya hubunganana nitrogén cair.
rentang lega produk kami ngawengku:
● Sistim suplai nitrogén cair (munara nitrogén cair jeung tube cryogenic)
● wadah biologis nitrogén cair
● alat mindahkeun sampel
● manajemén pangimeutan sarta sistem software
● Téknologi beku nitrogén cair pikeun kadaharan (és krim, kadaharan ti laut jsb.)
● Téknologi thermostat nitrogén cair

8bfnjkd5
Enterprise Cultureimg
Enterprise Culture

Naha Milih Kami?

Patén-patén

Kami ngagaduhan langkung ti 40 patén sareng Hak Cipta parangkat lunak.

Pangalaman

40 taun pangalaman dina produksi tank nitrogén cair jeung manufaktur.

Sertipikat

CE, MDD, DNV, ISO 9001 jeung ISO14001.

Pamastian kualitas

100% inspeksi bahan baku, 100% inspeksi pabrik.

Service Garansi

Mangsa jaminan sataun, jasa saatos-jualan lifelong.

Nyadiakeun Rojongan

Nyadiakeun inpormasi téknis sareng dukungan pelatihan operasi.

Ranté Produksi Modern

Garis produksi otomatis canggih, pungkal otomatis, polishing otomatis, jsb.