page_banner

produk

  • Biobank freezers

    freezers Biobank

    Biobank Series nyayogikeun pangguna sistem beku nitrogén cair cryogenic otomatis, aman sareng dipercaya.Tanghi dijieunna tina stainless steel kualitas luhur, dilengkepan casters na rem, sarta bukaan beuheung lega pikeun gampang pikeun nyokot tur nempatkeun specimen.Specimen bisa disimpen dina cair atawa uap, sarta sistem kontrol nyadiakeun genah tur kaamanan tinggi.Pikeun ngahontal operasi paling ekonomis, desain kami ensures konsumsi panghandapna nitrogén cair jeung kapasitas gudang maksimum specimen.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Wide neck laboratory series liquid nitrogen tank

    Lega beuheung runtuyan laboratorium tank nitrogén cair

    Lega beuheung laboratorium runtuyan tank nitrogén cair boga kaunggulan kapasitas badag sarta gampang pikeun nempatkeun jeung nyokot sampel.Utamana dianggo pikeun neundeun jangka panjang sampel biologis sareng peryogi ékstraksi sampel anu sering.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Portable storage series liquid nitrogen tank

    runtuyan gudang portabel tank nitrogén cair

    runtuyan portabel ngawengku 6 model.Gampang dibawa.Aranjeunna dirancang utamana pikeun portabel mawa mani bovine jeung spésimén biologis.
    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.
  • Transport storage series liquid nitrogen tank

    Angkutan neundeun runtuyan tank nitrogén cair

    runtuyan neundeun angkutan tank nitrogén cair dirancang pikeun angkutan jarak jauh nitrogén cair atawa sampel biologis.Éta ngagunakeun desain struktur dukungan khusus pikeun wadah ieu.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Dry shipper series liquid nitrogen tank

    Runtuyan shipper garing tank nitrogén cair

    Runtuyan shipper garing tank nitrogén cair dirancang pikeun pangiriman sampel biologis on aircraft.There bahan adsorption husus jero wadahna pikeun nyerep tur nyimpen nitrogén cair, nyegah mudal nitrogén cair salila pangiriman.It uses bolong stainless steel husus pikeun misahkeun spasi gudang jeung bahan nyerep, pikeun nyingkahan bahan nyerep nitrogén cair dicampurkeun kana sampel.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Liquid Nitrogen Filling Tank Series

    Runtuyan tank ngeusian nitrogén cair

    Runtuyan tank ngeusian nitrogén cair ngagunakeun jumlah leutik nguap nitrogén cair pikeun ningkatkeun tekanan di jero tank, ku kituna tank tiasa sacara otomatis ngaleupaskeun nitrogén cair ka wadah anu sanés.Ieu utamana dipaké pikeun ngangkut jeung neundeun medium cair jeung ogé jadi sumber tiis pakakas refrigeration séjén.Terminal controller monitoring sarta software bisa loyog pikeun ngirimkeun jarak jauh tingkat nitrogén cair jeung data tekanan sarta ngawujudkeun fungsi alarm jauh pikeun tingkat lemah sareng leuwih tekanan, éta bisa ogé tekanan boosted sacara manual tur jarak jauh ngadalikeun keusikan.Tangki ngeusian nitrogén cair seueur dianggo pikeun industri kapang, industri peternakan, Médis, semikonduktor, kadaharan, kimia suhu rendah, aeroangkasa, militer sareng industri sareng daérah sapertos kitu.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Liquid Nitrogen Bio Refrigerator

    Kulkas Bio Nitrogén Cair

    Kulkas biologis nitrogén cair kalayan penampilan novel sareng rasa alat médis anu kuat cocog pikeun sagala jinis bank sampel, rumah sakit sareng laboratorium.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Sample Fumigation Operating Vehicle

    Sampel Fumigasi Operasi Kandaraan

    YDC-3000 sampel fumigating bahan utama wahana ngagunakeun kualitas luhur stainless steel, adopts vakum tinggi insulation.It multilayer cocog pikeun operasi sampel sarta transportasi di rumah sakit, bank sampel sarta laboratorium.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Smart Cap

    Cap pinter

    Smart Cap stopper ngarecah cara tradisional ngukur tingkat cair dina tank nitrogén cair, sarta bisa ngawujudkeun real-time ngawaskeun suhu sarta tingkat cair dina tank tanpa muka tutup.Sapinuhna ngawas lingkungan neundeun sampel dina tank pikeun kaamanan.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Liquid nitrogen ice cream machine

    Mesin és krim nitrogén cair

    Haishengjie hawa low digabungkeun jeung ngembangkeun industri és krim domestik és krim mesin ngeusian nitrogén cair kalayan operasi basajan, gampang ngagunakeun, kaunggulan béaya rendah.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

  • Liquid nitrogen tank intelligent monitoring system

    Sistim ngawaskeun calakan tank nitrogén cair

    SJMU-700N wadahna nitrogén cair Sistim ngawas calakan bisa dipaké pikeun produk runtuyan YDD, pinter layar toél LCD 10 inci.Éta ngagaduhan fungsi neundeun data, kontrol tingkat cair, pangukuran suhu, bypass gas panas, deteksi muka tutup, defog jelas, jumlahna aya 13 alarm audio / visual, log acara, protokol Modbus standar.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

     

  • Static storage series of liquid nitrogen tank

    runtuyan gudang statik tank nitrogén cair

    runtuyan gudang statik boga kaunggulan gudang jangka panjang sarta kapasitas badag;dirancang husus pikeun neundeun statik jangka panjang sampel biologis.

    jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2