haishengjie-1
haishengjie-2
haishengjie-3

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • home_img (4)

    Dina 2017, bisnis milu dina Chengdu Téhnologi ControlofHaze Project ngajajah metoda ngamangpaatkeun ultra-low suhu téhnologi nitrogén cair pikeun controlhaze.Such usaha anu aimed pikeun manggihan cara éféktif pikeun ngaronjatkeun kaayaan difusi atmo-spheric lokal sarta kualitas hawa.

  • home_img (1)

  • home_img (5)

    Perusahaan parantos ngembangkeun sistem pre-cooling sareng pressurization 80K dina kerjasama sareng Kantor Model Kandaraan Peluncuran Orbital 5 Maret, kolaborasi ieu pikeun ngahontal simulasi nitrogén cair suhu sareng lingkungan tekanan internal pikeun pipa angkutan oksigén cair.Proyék éta suksés kalayan kinerja produk dina penerbangan ngahontal syarat-syarat téknis.

  • home_img (2)

    Kami gawé bareng jeung Yinfeng Research Institute dina proyék cryopre-serving awak manusa munggaran di Cina.Panaliti ngahasilkeun téknologi cryonics panganyarna di Cina anu ngamungkinkeun awak manusa disimpen dina lingkungan a-196 °.

  • index_img

  • home_img (6)

    Pikeun proyék ieu, tim ngalaksanakeun hiji percobaan nu digambarkeun téhnologi motong-ujung nu ulang sulted dina industri ngarah hasil dina widang-suhu luhur superconducting maglevresearch di Cina,proyék babarengan kahontal dina partnership jeung Southwest Jiaotong University.Underidealcon-ditions, tabung vakum super-speed tinggi superconducting maglev wahana bisa ngajalankeun di speed pamungkas leuwih ti 1000 kilométer per jam kalawan konsumsi énergi low tur euweuh polusi noise.

  • 40
    40 taun pangalaman manufaktur
  • 100+
    100+ model pikeun dipilih
  • 1000+
    Service 1000 usaha
  • 10$
    leuwih ti 1 milyar

Tentang Kami

  • aboutimg

Sichuan Haishengjie Cryogenic Technology Co., Ltd. mangrupikeun anak perusahaan tina Qingdao Haier Biomedical Co., Ltd. (Kode Saham: 688139) sareng dumasar di Chengdu.

Salaku basis manufaktur produk cryogenic global, urang ngahususkeun dina R&D jeung produksi wadahna nitrogén cair jeung alat nu patali nitrogén cair.

jasa OEM sadia.

Filosofi perusahaan kami nyaéta "Integritas, Pragmatisme, Dedikasi, sareng Inovasi" pikeun ngalaksanakeun misi "Jieun Hirup Langkung Saé".

 

WARTA

Inpormasi panganyarna kami
  • 08-312021

    Kumaha carana nyegah potensi bahaya dina operasi tank gudang amonia-purity tinggi?

    Tangki panyimpen amonia cair Amonia cair kalebet kana daptar bahan kimia ngabahayakeun kusabab sipat anu gampang kaduruk, ngabeledug, sareng toksik.Numutkeun kana "Idéntifikasi Sumber Bahaya Utama Bahan Kimia Berbahaya" (GB18218-2009), volume neundeun amonia kritis ...

  • 08-312021

    Peran mesin ngeusian nitrogén cair dina ngeusian nitrogén cair dina produk kaléng

    Nitrogén cair diangkut ti tanki panyimpen nitrogén cair ka separator gas-cair ngaliwatan pipa vakum ultra-tinggi.Nitrogén dua fase gas-cair aktip dipisahkeun ngaliwatan SEPARATOR gas-cair, sarta gas sarta nitrogén anu otomatis discharged pikeun ngurangan sa ...

  • 08-312021

    Perhatian kana pamakéan tank nitrogén cair

    Precautions salila pamakéan tank nitrogén cair: 1. Kusabab panas badag tina tank nitrogén cair, waktu kasatimbangan termal leuwih panjang nalika nitrogén cair munggaran dieusian, éta bisa ngeusi jumlah leutik nitrogén cair ka pre-tiis. (kira-kira 60L), teras dieusi lalaunan (supaya abdi...