page_banner

Produk

Mesin és krim nitrogén cair

pedaran pondok:

Haishengjie hawa low digabungkeun jeung ngembangkeun industri és krim domestik és krim mesin ngeusian nitrogén cair kalayan operasi basajan, gampang ngagunakeun, kaunggulan béaya rendah.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.


Tinjauan produk

SPESIFIKASI

Tag produk

Ihtisar:

Kalawan ngembangkeun masarakat, kabutuhan masarakat pikeun ngaronjatkeun, kayaning és krim sarta inuman tiis kayaning inuman tiis, leuwih rasa, dahar cageur, utamana kalahiran és krim nitrogén cair ngajadikeun industri és krim pikeun ngembangkeun salajengna, nitrogén cair és krim. Tina rasa dahar atawa haseup ngeusi wanda anu bener-bener matak pikabitaeun.

Dina produksi nitrogén cair asing tina és krim jeung inuman tiis geus populér dina kasus nu, domestik geus ngan dimimitian asup kana tahap percobaan, ahir alesan, teu kurang ti produksi asing jeung ngembangkeun produk ieu mahal, sanggeus mindahkeun Cina, harga tinggi na, pajeujeut, sarta wewengkon sarta faktor séjén.

Fitur produk:

▷Sistem supercharging listrik aman sareng dipercaya ku ngadalikeun alat pikeun naekeun sareng nyaimbangkeun tekanan
▷High vakum téhnologi insulasi termal boga leungitna low nitrogén cair statik
▷Sakabeh mesin boga penampilan leuwih geulis berkat prosés nyemprot plastik
▷Desain ergonomis ngajadikeun operasi leuwih nyaman
▷ Lapisan rapuh lemes sareng henteu nyababkeun lebur, beungkeutan, retakan permukaan atanapi peeling.

Keunggulan produk:

▷Rasa langkung saé sareng langkung séhat
cooling instan, lemes jeung hipu taste.The bahan anu pinuh dikurilingan ku nitrogén cair pikeun ngurangan kontak jeung hawa sarta ngajaga rasa aslina maranéhanana sarta nilai gizi.

▷ Kualitas kaamanan
Sistim panganteur lalaki-mesin, timer pressurization sarta tekanan konstan, ngaronjatkeun efisiensi produksi; Dilengkepan switch ngurangan, alarm tingkat cair, tampilan tekanan sarta fungsi sejen, operasi aman.

▷Desain manusa
Kinerja ongkos tinggi, tapak suku leutik, kualitas luhur kabayang universal, gampang pikeun mindahkeun, awét; platform tilepan, desain terpadu, gudang leuwih merenah.

16a8c0ef07b11663834b516eed131d8_


  • saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL YBL-50Z
    Ukuran (Panjang x Lebar x Jangkungna) (mm) 940 x 690 x 1140 (Ukuran Lipat Bar) 1550 x 690 x 1140 (Ukuran Ékspansi Bar)
    Beurat Net (kg) 105
    Paké Tekanan (mPa) <0.1 ( Kontrol Tegangan Default 0.025 MPa )
    Alarem Tingkat Lemah 940 Level cair Handap 50 mm
    Bahan Utama Wadah Nitrogén Cair 06Cr19Ni10
    Bahan Utama Box Q235 (Semprot Plastik Suhu Tinggi dina Permukaan Internal sareng Eksternal)
    Spésifikasi pikeun Thread of Liquid Nitrogen Container Rehydration Port UNF3 / 4 Thread éksternal
    Catu Daya éksternal (V) AC220V
    Volume Éféktif Wadah Nitrogén Cair (L) 50
    Bentuk insulasi termal tina tanki nitrogén cair Insulasi multilayer vakum tinggi
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami