page_banner

Produk

Sistim ngawaskeun calakan tank nitrogén cair

pedaran pondok:

SJMU-700N wadahna nitrogén cair Sistim ngawas calakan bisa dipaké pikeun produk runtuyan YDD, pinter layar toél LCD 10 inci.Éta ngagaduhan fungsi neundeun data, kontrol tingkat cair, pangukuran suhu, bypass gas panas, deteksi muka tutup, defog jelas, jumlahna aya 13 alarm audio / visual, log acara, protokol Modbus standar.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

 


  • :
  • Tinjauan produk

    Tag produk

    Ihtisar:

    Sistim nu bisa jadi otomatis / manual klep inlet kabuka pikeun suplement nitrogén cair, real-time ngawas tingkat cair, suhu titik luhur jeung low tina tank, status switch klep solenoid jeung waktu ngajalankeun.Kalayan idin sareng panangtayungan sandi anu aman, sababaraha fungsi alarem (alarm tingkat, alarm suhu, alarm overrun, alarm gagal sensor, alarm timeout panutup kabuka, alarm rehidrasi, alarm jarak jauh SMS, alarm kakuatan sareng saterasna, langkung ti sapuluh jinis fungsi alarem) , real-time ngawaskeun komprehensif ngeunaan kaayaan kerja sistem gudang nitrogén cair, sarta pangiriman sinyal ka komputer sentral ngahijikeun mantau terpusat jeung kontrol.

    Fitur produk:

    ① Otomatis ngeusian nitrogén cair;
    ② sensor suhu lalawanan Platinum;
    ③ sensor tingkat tekanan diferensial;
    ④ fungsi bypass hawa panas;
    ⑤ Otomatis ngarekam tingkat cair, suhu jeung data sejenna;
    ⑥ Puseur ngawaskeun lokal;
    ⑦ Ngawaskeun awan sareng pusat manajemén
    ⑧ Rupa-rupa alarm diagnosis diri
    ⑨ SMS alarm jauh
    ⑩ Setélan idin operasi
    ⑪ Setélan parameter Run / alarm
    ⑫ Sora jeung lampu alarm abnormal pikeun ngingetkeun
    ⑬ Nyadangkeun catu daya sareng catu daya UPS

    Keunggulan produk:

    ○ Pasokan otomatis sareng manual nitrogén cair tiasa diwujudkeun
    ○ Suhu, tingkat cair pangukuran mandiri ganda, jaminan kontrol ganda
    ○ mastikeun spasi sampel ngahontal -190 ℃
    ○ Manajemén ngawaskeun terpusat, alarm SMS nirkabel, ngawaskeun jarak jauh ponsel
    ○ Otomatis ngarékam data sapertos tingkat cair sareng suhu, sareng nyimpen data kana méga


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori