page_banner

Warta

Perhatian kana pamakéan tank nitrogén cair

Pancegahan nalika nganggo tanki nitrogén cair:
1. Kusabab panas badag tina tank nitrogén cair, waktu kasatimbangan termal leuwih panjang nalika nitrogén cair munggaran dieusian, éta bisa ngeusi jumlah leutik nitrogén cair ka pre-tiis (ngeunaan 60L), lajeng lalaunan. dieusian (supaya teu gampang pikeun ngabentuk és Blocking).
2. Dina raraga ngurangan leungitna nalika ngeusian nitrogén cair dina mangsa nu bakal datang, mangga ngeusian nitrogén cair lamun aya kénéh jumlah leutik nitrogén cair dina tank nitrogén cair.Atanapi eusian nitrogén cair dina 48 jam saatos nganggo nitrogén cair.
3. Pikeun mastikeun kasalametan jeung reliabilitas tank nitrogén cair, tank nitrogén cair ngan bisa ngeusi nitrogén cair, oksigén cair, jeung argon cair.
4. Cai atawa ibun dina beungeut luar tank nitrogén cair salila infusion mangrupakeun fenomena normal.Nalika klep booster tank nitrogén cair dibuka pikeun karya booster, saprak coil booster napel na témbok jero silinder luar tank nitrogén cair, nitrogén cair bakal nyerep luar nalika nitrogén cair ngaliwatan coil nu. tina tanki nitrogén cair.Panas silinder diuapkeun pikeun ngahontal tujuan naekeun tekanan, sareng tiasa aya ibun sapertos titik dina silinder luar tanki nitrogén cair.Saatos nutup klep booster tank nitrogén cair, bintik ibun lalaunan bakal ngaleungit.Nalika klep booster tina tanki nitrogén cair ditutup sareng teu aya karya infusion anu dilakukeun, aya cai sareng ibun dina permukaan luar tank nitrogén cair, anu nunjukkeun yén vakum tank nitrogén cair parantos rusak, sareng cairanana. tank nitrogén teu bisa dipaké deui.Eta kudu repaired atawa scrapped ku produsén tank nitrogén cair**.
5. Nalika ngangkut média nitrogén cair dina jalan kalayan kelas 3 atanapi sahandapeun, laju mobil henteu kedah langkung ti 30km / jam.
6. Nozzle vakum dina tanki nitrogén cair, segel tina klep kaamanan, sarta segel kalungguhan teu bisa ruksak.
7. Lamun tank nitrogén cair teu dipaké pikeun lila, punten solokan sedeng nitrogén cair jero tank nitrogén cair jeung niup eta garing, teras nutup sakabeh valves jeung ngégél eta.
8. Saméméh tank nitrogén cair ieu ngeusi sedeng nitrogén cair, hawa garing kudu dipaké pikeun tegalan liner wadahna jeung sagala valves jeung pipa saméméh bisa ngeusi sedeng nitrogén cair, disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun pipa ka freeze jeung blok, nu bakal mangaruhan kanaékan tekanan sarta infusion..
9. The tank nitrogén cair milik alat jeung méteran kategori.Éta kedah diurus kalayan ati-ati nalika dianggo.Nalika muka klep tina tanki nitrogén cair, gaya kedah sedeng, henteu kuat teuing, sareng lajuna henteu kedah gancang teuing;utamana selang logam tina tank nitrogén cair Nalika nyambungkeun gabungan di klep solokan, ulah overighten eta kalawan gaya kuat.Ieu cukup pikeun screw eta di tempat kalawan gaya saeutik (struktur sirah bola gampang pikeun ngégél), ku kituna teu pulas nozzle tank nitrogén cair atawa malah pulas dipareuman.Tahan tank nitrogén cair ku hiji leungeun.


waktos pos: Aug-31-2021