page_banner

Warta

Peran mesin ngeusian nitrogén cair dina ngeusian nitrogén cair dina produk kaléng

Nitrogén cair diangkut ti tanki panyimpen nitrogén cair ka separator gas-cair ngaliwatan pipa vakum ultra-tinggi.Nitrogén dua fase gas-cair aktip dipisahkeun ngaliwatan separator gas-cair, sarta gas sarta nitrogén anu otomatis discharged pikeun ngurangan jenuh tina tekanan nitrogén cair.Separator gas-cair Saatos nitrogén cair di jero dimurnikeun, nitrogén cair dipisahkeun tina nitrogén gas, sareng nitrogén cair murni nyuntik kana mesin suntikan nitrogén.Tingkat cair tina SEPARATOR gas-cair sacara otomatis dikawasa pikeun mastikeun yén tingkat nitrogén cair sareng sirah tekanan statik konstan, pikeun mastikeun yén mesin ngeusian nitrogén cair henteu kapangaruhan ku fluctuations tekanan nalika nyuntik nitrogén, sareng stabilitas nitrogén. suntikan kapangaruhan, sareng nilai CPK dina botol kapangaruhan.

Peran mesin ngeusian nitrogén cair dina ngeusian nitrogén cair dina produk kaléng:

Saatos ngeusian réngsé sareng sateuacan lebetkeun tutup, téknologi ngeusian nitrogén cair modern dianggo pikeun sacara akurat sareng kuantitatif leupaskeun nitrogén cair dina -196 ° C, teras langsung ngégél nitrogén cair.Nitrogén cair nyerep panas dina waktu anu singget sarta dirobah jadi nitrogén gas., Volume expands 700 kali.

1. tekanan internal dihasilkeun dina can / botol, nu gampang pikeun nahan, sarta ngaronjatkeun rarasaan leungeun.Eta moal ngahasilkeun botol rubuh sanggeus cooling, sarta moal cacad salila bungkusan, stacking jeung penanganan.

2. Ngaluarkeun hawa (utamana oksigén) dina kaléng/botol, supados umur simpan produkna langkung lami sareng rasana langkung saé.

3. kaléng aluminium henteu gampang karat sarta cocog pikeun refrigeration.

Prosés infus nitrogén cair:
Konfigurasi dasar pakakas konci: tank gudang nitrogén cair, ultra-tinggi vakum multi-lapisan jeung multi-layar insulated cryogenic pipa transportasi cair (pipa vakum pondok), SEPARATOR FASA, mesin suntik nitrogén, sarta sistem kontrol otomatis.


waktos pos: Aug-31-2021