page_banner

Warta

Aplikasi Nitrogén Cair - Superconducting Superconducting High-suhu High-speed Train Maglev

Dina isuk-isuk tanggal 13 Januari 2021, prototipe rékayasa maglev superkonduktor suhu luhur munggaran di dunya sareng garis uji ngagunakeun téknologi asli Universitas Jiaotong Kulon Kidul sacara resmi diluncurkeun di Chengdu, Propinsi Sichuan, China.Ieu nandaan narabas ti scratch dina panalungtikan suhu luhur superconducting proyék maglev speed tinggi di Cina jeung nagara urang boga kaayaan keur percobaan rékayasa jeung demonstrasi.

Liquid-Nitrogen-Application

Kasus Kahiji Di Dunya; Jieun Precedent

The commissioning garis tés téhnologi levitation magnét superconducting suhu luhur téh kahiji di dunya.Éta mangrupikeun wawakil manufaktur cerdas China sareng nyiptakeun precedent dina widang superkonduktivitas suhu luhur.

Téknologi karéta maglev superconducting suhu luhur ngagaduhan kaunggulan henteu aya stabilitas sumber, struktur sederhana, hemat energi, teu aya polusi kimia sareng bising, kaamanan sareng kanyamanan, sareng biaya operasi anu rendah. rupa-rupa domain speed, utamana cocog pikeun operasi jalur-speed tinggi na ultra-speed tinggi;Téknologi ieu mangrupikeun téknologi karéta maglev superkonduktor suhu luhur kalayan gantung diri, dipandu diri, sareng ciri stabilisasi diri.Ieu métode angkutan rail standar anyar nyanghareup ngembangkeun hareup jeung prospek aplikasi lega. Téknologi ieu mimitina direkayasa dina lingkungan atmosfir, sarta nilai target speed operasi ekspektasi leuwih gede ti 600 km / h, nu diperkirakeun nyieun anyar. catetan laju lalulintas darat dina lingkungan atmosfir.

Léngkah salajengna nyaéta ngagabungkeun téknologi pipa vakum ka hareup pikeun ngembangkeun sistem transportasi komprehensif anu ngeusian jurang dina transportasi darat sareng kecepatan angkutan udara, anu bakal nempatkeun pondasi pikeun terobosan jangka panjang dina kecepatan luhur 1000 km / jam, ku kituna ngawangun a modél anyar transportasi darat.Parobahan ka hareup sareng disruptive dina ngembangkeun transit rail.

First-Case-In-The-World,-Create-A-Precedents

△ Rendering Kahareup △

Téhnologi Levitation Magnét

Ayeuna, aya tilu téknologi "supermagnét levitation" di dunya.
Téknologi levitasi éléktromagnétik di Jerman:
Prinsip éléktromagnétik dipaké pikeun ngawujudkeun levitation antara karéta jeung lagu.Ayeuna, karéta maglev Shanghai, karéta maglev anu didamel di Changsha sareng Beijing sadayana aya dina karéta ieu.
Téknologi levitasi magnét superkonduktor suhu rendah Jepang:
Anggo sipat superkonduktor tina bahan-bahan nu tangtu dina suhu nu handap (didinginkeun nepi ka -269°C ku hélium cair) sangkan karéta api bisa ngalayang, saperti jalur maglev Shinkansen di Jepang.

Téknologi levitasi magnét superkonduktor suhu luhur Cina:
Prinsip dasarna sami sareng superkonduktivitas suhu rendah, tapi suhu kerjana -196 ° C.

Dina percobaan saméméhna, levitation magnét ieu di nagara urang teu ngan bisa ditunda tapi ogé ditunda.

Magnetic Levitation Technology (1)
Magnetic Levitation Technology (2)
Magnetic Levitation Technology (3)

△ Nitrogén cair jeung superkonduktor △

Kaunggulan tina High Temperature Superconducting Maglev Train

Hemat énergi:Levitation sareng pituduh henteu ngabutuhkeun kontrol aktip atanapi catu daya kendaraan, sareng sistemna kawilang saderhana.Suspensi sareng tungtunan ngan ukur kedah tiis ku nitrogén cair murah (77 K), sareng 78% hawa nyaéta nitrogén.

Perlindungan lingkungan:The-suhu luhur superconducting magnét levitation tiasa levitation statically, lengkep tanpa noise;lagu magnét permanén dibangkitkeun médan magnét statik, sarta médan magnét di tempat panumpang touch nyaeta nol, tur euweuh polusi éléktromagnétik.

Gancang:Jangkungna levitasi (10~30 mm) tiasa dirarancang upami diperyogikeun, sareng tiasa dianggo pikeun ngajalankeun tina statik ka handap, sedeng, laju luhur sareng laju ultra-luhur.Dibandingkeun sareng téknologi levitasi magnét anu sanés, éta langkung cocog pikeun transportasi pipa vakum (leuwih ti 1000 km / h).

Kasalametan:Gaya levitation naek éksponénsial jeung panurunan tina jangkungna levitation, sarta kaamanan operasi bisa ensured tanpa kontrol dina arah vertikal.Sistim hidayah timer stabilizing ogé bisa mastikeun operasi aman dina arah horizontal.

kanyamanan:"Gaya pinning" husus tina superkonduktor suhu luhur ngajaga awak mobil stabil luhur jeung ka handap, nu mangrupakeun stabilitas nu hese pikeun wahana pikeun ngahontal.Anu dirasakeun ku panumpang nalika naek nyaéta "perasaan teu aya perasaan".

Biaya operasi low:Dibandingkeun jeung Jerman konstan-konduktivitas kandaraan levitation magnét jeung Jepang-suhu low superconducting kandaraan levitation magnét maké hélium cair, éta boga kaunggulan beurat hampang, struktur basajan, jeung manufaktur sarta waragad operasi low.

Advantages-of-High-Temperature-Superconducting-Maglev-Trainsing

Aplikasi Ilmiah sareng Téknologi Nitrogén Cair

Kusabab karakteristik superkonduktor, superkonduktor kedah dilebetkeun dina lingkungan nitrogén cair dina -196 ℃ nalika damel.

Levitation magnét superconducting suhu luhur nyaéta téknologi anu ngagunakeun ciri fluks magnét pinning tina bahan bulk superconducting suhu luhur pikeun ngahontal levitasi stabil tanpa kontrol aktip.

sihgkleing

The Liquid Nitrogén Ngeusian Treuk

Truk ngeusian nitrogén cair mangrupikeun produk anu dirarancang sareng dikembangkeun ku Sichuan Haishengjie Cryogenic Technology Co., Ltd. pikeun proyék maglev superconducting superconducting suhu luhur.

Field-Application-of-Liquid-Nitrogen-Filling-Truck

△ Lapang Aplikasi tina Liquid Nitrogen Ngeusian Treuk △

Desain mobile, karya replenishment nitrogén cair bisa direalisasikeun langsung gigireun karéta nu.
Sistem ngeusian nitrogén cair semi-otomatis tiasa nyayogikeun 6 dewa sareng nitrogén cair dina waktos anu sami.
Sistem kontrol mandiri genep arah, unggal port ngeusian tiasa dikontrol masing-masing.
Perlindungan tekanan rendah, ngajagaan jero Dewar salami prosés ngeusian.
24V panyalindungan tegangan kaamanan.

Tank Suplai Timer Tekanan

Ieu tank suplai timer pressurized husus dimekarkeun sarta dijieun pikeun cadangan nitrogén cair.Geus salawasna geus dumasar kana struktur design aman, kualitas manufaktur alus teuing jeung poé neundeun panjang nitrogén cair.

Self-Pressurized Supply Tank

△ Runtuyan Suplemén Nitrogén Cair △

Field-application-of-self-pressurized-supply-tank

△ aplikasi widang tank suplai timer pressurized △

Proyék lumangsung

Sababaraha dinten kapengker, kami parantos damel sareng para ahli ti Universitas Jiaotong Kulon Kidul
Ngalaksanakeun karya panalungtikan nurutan-up proyék maglev superconducting suhu luhur-speed tinggi

Seminar Site

△ Loka Seminar △

Kami pohara ngahormatan bisa ilubiung dina karya panaratas ieu waktos.Dina mangsa nu bakal datang, urang ogé bakal neruskeun cooperate jeung karya panalungtikan nurutan-up tina proyék pikeun nyieun unggal hambalan mungkin maju pikeun karya pioneering ieu.

Kami yakin
Élmu sareng téknologi Cina pasti bakal suksés
Masa depan Cina pinuh ku harepan


waktos pos: Sep-13-2021