page_banner

Produk

Cap pinter

pedaran pondok:

Smart Cap stopper ngarecah cara tradisional ngukur tingkat cair dina tank nitrogén cair, sarta bisa ngawujudkeun real-time ngawaskeun suhu sarta tingkat cair dina tank tanpa muka tutup.Sapinuhna ngawas lingkungan neundeun sampel dina tank pikeun kaamanan.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.


Tinjauan produk

SPESIFIKASI

Tag produk

Ihtisar:

SmartCap gabus calakan, kalayan ngawaskeun tingkat tank nitrogén cair sareng fungsi ngawaskeun suhu tina modul Internet of Things kakuatan rendah anu terintegrasi.Ieu cocog pikeun 50MM / 80MM / 125MM / 216MM produk tank nitrogén cair haliber, tapi ogé cocog sareng tank nitrogén cair sarupa sejenna dina pasaran (ngan jangkungna internal tur haliber bisa ngonpigurasi), diwangun-di-efisiensi tinggi accu nikel, éféktif waktos gawé nepi ka 2 taun.Nalika ngumpulkeun data tingkat cair sareng suhu, éta ngirimkeun data anu dikumpulkeun ka relay data pikeun neundeun dina frékuénsi tetep (10 menit per waktos) ku modeu nirkabel 2,4 G.

Fitur produk:

Sistem pangukuran mandiri ganda pikeun pangukuran tingkat cair akurasi tinggi sareng pangukuran suhu;
Tampilan real-time tingkat cair sareng suhu sareng setélan gratis SMS, email sareng alarm WeChat;
Kirim data tingkat cair sareng data suhu ka kotak pinter sacara nirkabel;
Pangiriman jauh data tingkat cair sareng data suhu ka Awan, ngawujudkeun ngarékam data, percetakan, neundeun sareng fungsi sanésna;
Ngadopsi batré nikel ngawangun husus diimpor internal pikeun catu daya, kalawan umur batre panjang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL LT-50 / LT-80 / LT-125 / LT-216
    Suhu Gawé -20 〜40 ° C Rentang Ukur Level 160 ~ 700 mm
    Kalembaban relatif W75% (25°C) Kasalahan tingkat ± 5 mm
    Instrumén Inout Power Supply 3.6V Rentang Ukur Suhu -200 ~ 200 ° C
    Sénsor tingkat Kapasitansi Kasalahan Suhu ± 0,1°C
    Sénsor Suhu PT-100
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami