page_banner

Produk

Runtuyan tank ngeusian nitrogén cair

pedaran pondok:

Runtuyan tank ngeusian nitrogén cair ngagunakeun jumlah leutik nguap nitrogén cair pikeun ningkatkeun tekanan di jero tank, ku kituna tank tiasa sacara otomatis ngaleupaskeun nitrogén cair ka wadah anu sanés.Ieu utamana dipaké pikeun ngangkut jeung neundeun medium cair jeung ogé jadi sumber tiis pakakas refrigeration séjén.Terminal controller monitoring sarta software bisa loyog pikeun ngirimkeun jarak jauh tingkat nitrogén cair jeung data tekanan sarta ngawujudkeun fungsi alarm jauh pikeun tingkat lemah sareng leuwih tekanan, éta bisa ogé tekanan boosted sacara manual tur jarak jauh ngadalikeun keusikan.Tangki ngeusian nitrogén cair seueur dianggo pikeun industri kapang, industri peternakan, Médis, semikonduktor, kadaharan, kimia suhu rendah, aeroangkasa, militer sareng industri sareng daérah sapertos kitu.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.


Tinjauan produk

SPESIFIKASI

Tag produk

Ihtisar:

runtuyan tank ngeusian nitrogén cair utamana dipaké pikeun neundeun nitrogén cair.It uses jumlah leutik vaporizing nitrogén cair pikeun ngaronjatkeun tekanan jero tank, ku kituna tank bisa otomatis ngurangan nitrogén cair kana peti lianna.Desain struktur stainless steel cocog pikeun kalolobaan lingkungan sareng ngirangan tingkat karugian évaporasi.Sadaya model dilengkepan klep wangunan tekanan, klep cair, klep pelepasan sareng gauge tekanan.Sadaya model dilengkepan 4 gilinding di handap pikeun gampang mindahkeun.Utamana lumaku pikeun pamaké laboratorium sarta pamaké kimiawi pikeun neundeun nitrogén cair jeung suplai otomatis nitrogén cair.

Fitur produk:

Desain beuheung unik, laju leungitna évaporasi low;
Hiji cingcin operasi pelindung;
Struktur aman;
tank stainless steel;
Kalawan rollers pikeun gampang mindahkeun;
CE Certified;
Lima taun jaminan vakum;

Keunggulan Produk:

Tingkat tampilan nyaéta pilihan;
transmisi jauh sinyal digital;
Regulator nyaéta pilihan pikeun tekanan stabil;
klep Solenoid nyaeta pilihan;
Sistem ngeusian otomatis opsional.
Kapasitas ti 5 dugi ka 500 liter, jumlahna aya 9 model sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL YDZ-5 YDZ-15 YDZ-30 YDZ-50
    Performance
    Kapasitas LN2 (L) 5 15 30 50
    Bukaan beuheung (mm) 40 40 40 40
    Laju évaporasi poéan nitrogén cair statik (%) ★ 3 2.5 2.5 2
    Volume Transfusi (LZmin)
    Kapasitas Panyimpenan maksimum
    Jangkungna Gemblengna (mm) 510 750 879 991
    Diaméter luar (mm) 329 404 454 506
    Beurat Kosong (kg) 15 23 32 54
    Tekanan Gawé Standar (mPa) 0.05
    Tekanan Gawé Maksimum (mPa) 0.09
    Nyetel Tekanan Klep Kasalametan Kahiji (mPa) 0.099
    Nyetel Tekanan Klep Kasalametan Kadua (mPa) 0.15
    Rentang Indikasi Gauge Tekanan (mPa) 0-0.25

     

    MODEL YDZ-100 YDZ-150 YDZ-200 YDZ-240 YDZ-300 YDZ-500
    Performance
    Kapasitas LN2 (L) 100 150 200 240 300 500
    Bukaan beuheung (mm) 40 40 40 40 40 40
    Laju évaporasi poéan nitrogén cair statik (%) ★ 1.3 1.3 1.2 1.2 1.1 1.1
    Volume Transfusi (L/mnt)
    Kapasitas Panyimpenan maksimum
    Jangkungna Gemblengna (mm) 1185 1188 1265 1350 1459 1576
    Diaméter luar (mm) 606 706 758 758 857 1008
    Beurat Kosong (kg) 75 102 130 148 202 255
    Tekanan Gawé Standar (mPa) 0.05
    Tekanan Gawé Maksimum (mPa) 0.09
    Nyetel Tekanan Klep Kasalametan Kahiji (mPa) 0.099
    Nyetel Tekanan Klep Kasalametan Kadua (mPa) 0.15
    Rentang Indikasi Gauge Tekanan (mPa) 0-0.25

    ★ Laju évaporasi statik jeung waktu nyekel statik nyaeta nilai teoritis.Laju évaporasi saleresna sareng waktos nahan bakal kapangaruhan ku pamakean wadahna, kaayaan atmosfir sareng kasabaran manufaktur.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami