page_banner

Produk

Lega beuheung runtuyan laboratorium tank nitrogén cair

pedaran pondok:

Lega beuheung laboratorium runtuyan tank nitrogén cair boga kaunggulan kapasitas badag sarta gampang pikeun nempatkeun jeung nyokot sampel.Utamana dianggo pikeun neundeun jangka panjang sampel biologis sareng peryogi ékstraksi sampel anu sering.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.


Tinjauan produk

SPESIFIKASI

Tag produk

Ihtisar:

Tinjauan: Lega beuheung runtuyan laboratorium tank nitrogén cair ngagabungkeun kaunggulan konsumsi nitrogén cair low jeung kapasitas gudang sedeng.Cai mibanda kaunggulan beurat hampang, kirang spasi penjajahan jeung efisiensi tinggi gudang beku sampel badag.Bisa minuhan kabutuhan dfferent professional laboratorium.Sadaya model kalebet rak beku sareng kotak beku PC pikeun mastikeun neundeun sampel anu gampang.

Fitur produk:

7314c42a

① Struktur aluminium awét;

② Dilengkepan rak sareng kotak vial;

③ kapasitas badag, konsumsi nitrogén cair low;

④ tutup Lockable nyaeta pilihan, pikeun ngajaga kasalametan sampel;

⑤ Sistim ngawaskeun tingkat nyaeta pilihan;

⑥ Roller base nyaeta pilihan;

⑦ CE Certified;

⑧ Lima taun jaminan vakum;

d08484878afd0f1f1afdddde69adb930

Pilarian Sampel:

Pikeun desain gudang jangka panjang, gampang pikeun nyokot tur nempatkeun sampel;

Ditandaan rak beku sarta buleud cryo pikeun aksés gancang jeung efisien kana sampel nu dipikahoyong;

Bisa dilengkepan monitor tingkat cair, real-time ngawaskeun jangkungna tingkat, sarta ngaluarkeun sora tingkat lemah sareng alarm lampu;

Monitor tingkat:

Nyadiakeun monitor tingkat canggih pikeun ngajaga sampel biologis irreplaceable

Nalika tingkat nitrogén cair low, bakal ngaluarkeun sora jeung lampu alarm pikeun ngingetkeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL YDS-10-125-F YDS-30-125-F YDS-35-125-F YDS-47-127-6Y YDS-50B-125-F
    Performance
    Kapasitas LN2 (L) 10 31.5 35.5 47 50
    Beurat Kosong (kg) 6.3 13 14.6 18.2 17.3
    Bukaan beuheung (mm) 125 125 125 127 125
    Diaméter luar (mm) 300 462 462 508 462
    Jangkungna Gemblengna (mm) 625 704 748 718 818
    Laju Évaporasi statik (L/poé) 0.42 0.35 0.36 0.36 0.45
    Waktos Nyepeng statik (dinten) 24 90 97 130 110

    Kapasitas Panyimpenan maksimum

    Rak
    2ml tabung beku
    Jumlah Rak (ea) 1 6/7 6/7 6/7 6/7
    Diménsi rak (mm) 82 × 84 82 × 84 82 × 84 105 × 100 82 × 84
    Ukuran Kotak Vial (mm) 76 × 76 76 × 76 76 × 76 98 76 × 76
    Kotak per Rak (ea) 4 4 5 5 6
    1.2;1.8 & 2 ml Vials (Bahan internal) 100 600/700 750/875 1110/1295 900/1050
    Rak
    5ml tabung beku
    Jumlah Rak (ea) ── ── ── ── ──
    Diménsi rak (mm) ── ── ── ── ──
    Ukuran Kotak Vial (mm) ── ── ── ── ──
    Kotak per Rak (ea) ── ── ── ── ──
    1.2;1.8 & 2 ml Vials (Bahan internal) ── ── ── ── ──

    Asesoris Pilihan

    Tutup Konci
    Tas PU ── ──
    SmartCap
    Roller Base ──
    MODEL YDS-65-216-F YDS-95-216-F YDS-115-216-F YDS-145-216-F YDS-175-216-F
    Performance
    Kapasitas LN2 (L) 65 95 115 145 175
    Beurat Kosong (kg) 38.3 41.3 42.3 48.9 53.8
    Bukaan beuheung (mm) 216 216 216 216 216
    Diaméter luar (mm) 681 681 681 681 681
    Jangkungna Gemblengna (mm) 712 774 846 946 1060
    Laju Évaporasi statik (L/poé) 0.78 0.97 0.94 0.96 0.95
    Waktos Nyepeng statik (dinten) 83 98 122 151 184

    Kapasitas Panyimpenan maksimum

    Rak
    2ml tabung beku
    Jumlah Rak (ea) 6/7 6/7 6/7 6/7 6/7
    Diménsi rak (mm) 142 × 144 142 × 144 142 x 144 142x144 142x144
    Ukuran Kotak Vial (mm) 134x134 134x134 134 x 134 134x134 134 × 134
    Kotak per Rak (ea) 4 5 6 8 10
    1.2;1.8 & 2 ml Vials (Bahan internal) 2400/2800 3000/3500 3600/4200 4800/5600 6000/7000
    Rak
    5ml tabung beku
    Jumlah Rak (ea) 6/7 6/7 6/7 6/7 6/7
    Diménsi rak (mm) 142x144 142x144 142 x 144 142x144 142 × 144
    Ukuran Kotak Vial (mm) 134x134 134 × 134 134x134 134x134 134x134
    Kotak per Rak (ea) 2 2 3 4 5
    1.2;1.8 & 2 ml Vials (Bahan internal) 972/1134 972/1134 1458/1701 1944/2268 2430/2835

    Asesoris Pilihan

    Tutup Konci
    Tas PU ── ── ── ── ──
    SmartCap
    Roller Base
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami