page_banner

Produk

Angkutan neundeun runtuyan tank nitrogén cair

pedaran pondok:

runtuyan neundeun angkutan tank nitrogén cair dirancang pikeun angkutan jarak jauh nitrogén cair atawa sampel biologis.Éta ngagunakeun desain struktur dukungan khusus pikeun wadah ieu.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.


Tinjauan produk

SPESIFIKASI

Tag produk

Ihtisar:

Runtuyan neundeun angkutan runtuyan tank nitrogén cair anu ekonomis bak nitrogén cair leutik dirancang husus pikeun sampel biologis gudang statik jeung transporting biologis samples.The runtuyan dijieunna tina kakuatan tinggi alloy aluminium lightweight, ngandung insulasi multi-lapisan sangkan produk aman, lightweight. tur efisien, sarta eta boga rupa-rupa asesoris pilihan.

Fitur produk:

① kakuatan High, beurat hampang jeung ukuran leutik struktur aluminium;
② Dilengkepan sabuk;
③ leungitna évaporasi ultra low;
④ kapasitas jarami badag;
⑤ Vials tube mangrupa pilihan;
⑥ tutup Lockable nyaeta pilihan pikeun nyegah muka diidinan;
⑦ Sistim ngawaskeun Level nyaeta pilihan;
⑧ Roller base nyaeta pilihan;
⑨ pompa nitrogén cair mangrupa pilihan;
⑩ CE Certified;
⑪ Lima taun jaminan vakum;

Keunggulan Produk:

● rojongan internal, angkutan stabil
Desain struktur rojongan internal profésional pikeun mastikeun stabilitas tank jeung kasalametan sampel salila transportasi.

● téhnologi Adiabatic jeung vakum
mesin pungkal otomatis merata wraps sababaraha lapisan lapisan insulasi kinerja super, insulasi canggih tur téhnologi vakum pikeun mastikeun waktu gudang nepi ka 3 bulan.

● Pilihan sababaraha model
Kapasitas ti 20 dugi ka 50 liter, jumlahna aya 7 model sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.

bagan struktur:

structure-chart


  • saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL YDS-20B YDS-30B YDS-35B YDS-35B-80 YDS-35B-125 YDS-50B YDS-50B-125
    Performance
    Kapasitas LN2 (L) 20 31.5 35.5 35.5 35.5 50 50
    Beurat Kosong (kg) 9.5 12.9 14.2 14.5 14.6 17.2 17.3
    Bukaan beuheung (mm) 50 50 50 80 125 50 125
    Diaméter luar (mm) 394 462 462 462 462 462 462
    Jangkungna Gemblengna (mm) 672 705 749 753 748 810 818
    Laju Évaporasi statik (L/poé) 0.20 0.20 0.20 0.30 0.41 0.24 0.45
    Waktos Nyepeng statik (dinten) 101 159 179 119 86 213 110

    Kapasitas Panyimpenan maksimum

    Diaméter kaléng (mm) 38 38 38 63 97 38 97
    Jangkungna tabung (mm) 120/276 120/276 120/276 120/276 120/276 120/276 120/276
    Jumlah Kaleng (ea) 6 6 6 6 6 6 6
    Kapasitas Straws
    (Kaleng 120 mm)
    0,5 ml (ea) 792 792 792 2244 5124 792 5124
    0,25 ml (ea) 1788 1788 1788 5022 11640 1788 11640
    Kapasitas Straws
    (Kaleng 276 mm)
    0,5 ml (ea) 1284 1284 1284 3624 9048 1284 9048
    0,25 ml (ea) 2832 2832 2832 8460 20760 2832 20760

    Asesoris Pilihan

    Tutup Konci
    Tas PU
    SmartCap
    Roller Base
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami