page_banner

Produk

Sampel Fumigasi Operasi Kandaraan

pedaran pondok:

YDC-3000 sampel fumigating bahan utama wahana ngagunakeun kualitas luhur stainless steel, adopts vakum tinggi insulation.It multilayer cocog pikeun operasi sampel sarta transportasi di rumah sakit, bank sampel sarta laboratorium.

jasa OEM sadia.Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami.


Tinjauan produk

SPESIFIKASI

Tag produk

Ihtisar:

YDC-3000 sampel fumigating bahan utama wahana ngagunakeun kualitas luhur stainless steel, adopts insulasi multilayer vakum tinggi, sarta tutup dijieunna tina alloy aluminium sarta busa insulasi.Éta portabel sareng épéktip dina ngadalikeun laju évaporasi nitrogén cair, sareng ngajamin éféktivitas sareng daya tahan karya turnaround dina suhu anu rendah.Utamana cocog pikeun operasi sampel sareng transportasi di rumah sakit, perpustakaan sampel sareng laboratorium.

Fitur produk:

○ Desain plat panutup, ku kituna operasi salempang jeung usaha
○ Dilengkepan pangrékam suhu, suhu katingali
○ Cairan inlet selang adopts CGA295 konektor, disassembly merenah tur assembly
○ Kontrol layar rampa alat, produkna langkung saé
○ Desain novel, dina angkutan sampel dina waktos anu sareng, tapi ogé pikeun mastikeun kasalametan sampel.

Keunggulan Produk:

● insulasi multilayer vakum High
Bahan utama dijieunna tina kualitas luhur stainless steel sarta adopts vakum tinggi insulasi multi-lapisan.
● kinerja stabil
Nalika tutup ditutup, suhu dina luhureun kotak freezer leuwih handap -180 ℃ pikeun 24 hours.Below -170 ℃ pikeun 36 hours.Make yakin sampel aktip.
● kegigihan pakasaban
Panutup piring dijieunna tina alloy aluminium sarta busa insulasi, gampang ngagunakeun tur éféktif bisa ngadalikeun laju évaporasi nitrogen.To cair mastikeun efektivitas jeung durability karya wahana.
● Leuwih merenah pikeun mindahkeun
Dilengkepan casters karanjang jeung rem, parkir jeung pindah leuwih merenah tur kuli-hemat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL YDC-3000
    Ukuran Luar (Panjang x Lebar x Tinggi mm) 1465x570x985
    Spasi dina kotak (Panjang x Lebar x Jangkungna mm) 1000x285x180
    Paké Spasi dina Kotak (Panjang x Lebar x Jangkungna mm) 1000x110x180
    Ruang Rak (Panjang x Lebar x Jangkungna mm) 1200x450x250
    maksimal
    Panyimpenan
    Jumlah
    5 × 5 Kotak katirisan 65
    10× 10 Freeze Kotak Panyimpenan 30
    50ml Kantong Darah (Hiji) 105
    200 ml Getih Kantong Kotak 50
    2 ml Cryopreservation Tube 3000
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami